Τέλος από τον Κολοσσό Ρόδου ο Λυκογιάννης

Χωριστούς δρόμους αναμένεται να τραβήξουν Κολοσσός Ρόδου και Άρης Λυκογιάννης, καθώς ο έμπειρος προπονητής δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των «θαλασσί».

Έπειτα από 4 χρόνια παρουσίας στο «σμαραγδένιο νησί» ο Άρης Λυκογιάννης αποχωρεί από τον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου. Ο έμπειρος προπονητής, που με την δική του καθοδήγηση η ομάδα της Ρόδου κατάφερε να γίνει μια υπολογίσιμη δύναμη του ελληνικού μπάσκετ, αναμένεται να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ήδη, μάλιστα, ο Πανιώνιος έχει στο μπλοκάκι του το όνομα του έμπειρου προπονητή, ο οποίος είχε σαν επιθυμία την επιστροφή στην Αθήνα την ερχόμενη σεζόν, έπειτα από το πέρασμά του από τον Κολοσσό.

Από την άλλη πλευρά και οι Ροδίτες θα βγουν στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Λυκογιάννη, με τα ονόματα των Σωτήρη Μανωλόπουλου και Βαγγέλη Ζιάγκου να βρίσκονται σε περίπτωση θέση στη λίστα για τη διάδοχη κατάσταση. Τις επόμενες μέρες, μάλιστα, αναμένεται να γίνει και επίσημο το «διαζύγιο» Κολοσσού Ρόδου και Άρη Λυκογιάννη, με τις δύο πλευρές να βάζουν… τίτλους τέλους στη συνεργασία τους.

 

<

p class=»wpematico_credit»>Powered by WPeMatico