Την πρώτη του ήττα υπέστη για φέτος 0 Απόλλων Πάργας!! 2 – 1 με τον ΠΑΣ Θύελλα 2015

Την πρώτη της ήττα υπέστη για φέτος η ομάδα μας με γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Ένας αγώνας που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό…

Η… κακή μέρα από το πρωί φαίνεται και αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Απόλλων ο οποίος μόλις στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού βρέθηκε πίσω στο σκορ από ένα φθηνό γκολ “δώρο” προς τους αντιπάλους.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει αφού μόλις λίγα λεπτά αργότερα ο Μιχάλης Σιδέρης ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Δημήτρης Παππας εκτέλεσε εύστοχα και η ομάδα μας έφερε το ματς στα ίσα.

Απο το σημείο εκείνο και μετά ανέλαβε δράση ο κύριος Σπυράκος.. Με ακατάπαυστα και συνεχόμενα σφυρίγματα για το παραμικρό, μας έκανε σαφές ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού…

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου μας το επιβεβαίωσε φέρνοντας τα πάνω κάτω..
Δεύτερη αυστηρότατη κίτρινη κάρτα στον Giovanni Soares και ο Απόλλων έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστες.

Παρότι η ομάδα μας αγωνιζόταν με παίχτη λιγότερο στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχε παθητικό ρόλο και προσπάθησε να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς ψάχνοντας τρόπους να σκοράρει χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι αντίπαλοι κι αυτοί δημιούργησαν προϋποθέσεις για να πετύχουν κάποιο τέρμα αλλά η σωστή αμυντική συμπεριφορά του Απόλλων κράτησε μακριά τον όποιο κίνδυνο..

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελείωνε ισόπαλο, στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του παιχνιδιού, ο Απόλλων δέχτηκε άλλο ένα φθηνό και συνάμα άτυχο γκολ, καθώς η μπάλα βρήκε σε παίχτη μας μετά από σουτ αντιπάλου και κατέληξε στα δίχτυα του Θανάση Ζερη.

Μια κακή γενικά μέρα για την ομάδα μας μιας και τίποτα δεν δούλεψε σωστά, ενώ η ενοχλητική εως και προκλητική διαιτησία του κυρίου Σπυράκου, δεν άφησε πολλά περιθώρια στην ομάδα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Κρίμα…

Μια διδακτική ήττα όμως που σίγουρα θα λειτουργήσει ευεργετικά στη συνέχεια..
Επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΝ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ εντός έδρας.

 

Φωτογραφία από το gosports.gr