Το μεγάλο ξεκατίνιασμα των Αρτζέντο

ΚΟΣΜΟΣ

Το μεγάλο ξεκατίνιασμα των Αρτζέντο
❱❱ Απίστευτα μπινελίκια αντάλλαξαν μάνα και κόρη με αφορμή τη σχέση της Αζια με τον έκπτωτο «βασιλιά των παπαράτσι»

«Αντε γα…σου, πουτ…να» έγραψε στο twitter η Aζια Αρτζέντο για τη μητέρα της, η οποία τόλμησε να πει ότι δεν εγκρίνει τη σχέση της με τον έκπτωτο «βασιλιά των παπαράτσι» Φαμπρίτσιο Κορόνα. Η Ντάρια Νικολόντι απάντησε στον ίδιο τόνο και ύφος, με τις δύο γυναίκες να ανταλλάσσουν δημόσια απίστευτες βρισιές, ενώ ο πατέρας της Αζια, Ντάριο Αρτζέντο, έπαιζε τον ρόλο του «πυροσβέστη».

«Δύο μεσήλικες που φιλιούνται… λίγο προβληματικοί, άτομα που δημιουργούν προβλήματα» έγραψε στο twitter η Νικολόντι αναφερόμενη στην αποκάλυψη της σχέσης της κόρης της με τον Κορόνα, πρώην ιδιοκτήτη του μεγαλύτερου πρακτορείου φωτογραφιών της Ιταλίας, ο οποίος μπαινοβγαίνει στη φυλακή. «Με αηδιάζεις, είσαι κακός άνθρωπος… μια αποτυχημένη, μόνη στον κόσμο» απάντησε μέσω twitter η Αζια, για να συνεχίσει: «Αντε γα…σου, πουτ…να». «Πιο πουτ…να από εσένα ελπίζω, που είσαι τόσο αθώα, μια περίοδος σε ψυχιατρική κλινική δεν θα σε έβλαπτε» ανταπάντησε η μητέρα της.

Η Νικολόντι, που έπαψε να είναι ζευγάρι με τον Ντάριο Αρτζέντο το 1985, ενέπλεξε μάλιστα τη 17χρονη κόρη της Αζια, Αννα, αποκαλύπτοντας ότι δικαστήριο της έχει αναθέσει την ανατροφή της, διότι η Αζια δεν ήταν καλή μητέρα. «Δεν φαντάζεστε τι με έκανε να περάσω στα παιδικά μου χρόνια» αντεπιτέθηκε η Αζια.

Ο πατέρας της, από την άλλη, προσπάθησε να κρατήσει τις ισορροπίες. «Δεν τρελαίνομαι για τον Κορόνα, αλλά η Αζια άρχισε να χαμογελάει ξανά» δήλωσε. Λίγο αργότερα η Αζια προσπάθησε να σβήσει τη… φωτιά, γράφοντας: «Μαμά, το ξέρω ότι ανησυχείς για μένα, μη φοβάσαι τίποτα, εγώ προσέχω και σε αγαπάω».

Powered by WPeMatico