Το Twitter έχει άλλες προτάσεις ώστε να μη δώσουμε τον Δρομέα στα Σκόπια [εικόνες]

Σοκαρίστηκαν οι χρήστες του Twitter από την πρόταση της υπουργού Πολιτισμού Μυρσίνης Ζορμπά στον καλλιτέχνη Κώστα Βαρώτσο να ανταλλάξουμε το έργο «Δρομέας» με ένα άλλο σκοπιανής εκτέλεσης.

Σκέφτηκαν λοιπόν κάποιες άλλες προτάσεις…

Δείτε ενδεικτικά:

Όπου φύγει φύγει το βράδυ των εκλογών #Δρομέας

Δεν είναι γελοίος αυτός που έχει μία γελοία σκέψη. Όλοι μπορούμε να την πατήσουμε κάποια στιγμή. Γελοίος είναι όποιος δεν αποδέχεται ότι την έκανε και διαψεύδει σοβαρό ανθρώπο που έγινε αποδέκτης της σκέψης. Μα τι λέω τώρα…. Σοβαρός κ υπουργός της κυβέρνησης γίνεται;

Οι Δρομείς μας!Ο θαυμάσιος &πολύπαθος του Κώστα Βαρώτσου κι ο Βέγγος ομοίως,που η μοίρα τους διάλεξε να τρέχουν σαν να ξεφύγουν από εμπνεύσεις υπουργών Πολιτισμού.Ευτυχώς ο Βαρώτσος πάτησε πόδι.Τελικά στην Ελλάδα ποτέ δεν πλήττεις.

Το μονο που μενει δλδ, ειναι ν αφησουμε τα μαρμαρα του Παρθενωνα στους βρετανους και να μας στειλουν αυτοι ενα αγαλμα του Ελγιν, να το βαλουμε στο μουσειο της Ακροπολης, να πατσισουμε. #συριζα_deal

Που είναι ο Πολάκης να βάλει φωτογραφία από το σπίτι του Βαρώτσου που προσπαθεί να θολώσει το έργο της κυρίας Μυρσίνης;

…..αντι για τον Δρομεα να στειλομ στ Σκοπιανοι αυτην εδω και μια πρασόπτα πεσκεσ…τι λετε σεις…..

Τελειώσαμε με το παλιό ο #ΔΡΟΜΕΑΣ φεύγει για Σκόπια ο “Μέγας Αλέ6ς” Ερχεται… σε όλες τις πλατείες της επικράτειας..

Τον #Δρομεα δεν τον δίνουμε, αλλά δωρίσουμε το μνημείο της ΕΡΤ!

Αν υπάρχει κάτι πραγματικά πολύτιμο στη σύγχρονη τέχνη, μνημειακό τόσο ως προς τις διαστάσεις,όσο και ως προς τη νέα πνοή που έφερε στον έρμο τόπο (σπάνιο πράγμα πια),με τον όγκο και τα ασυνήθιστα υλικά του,είναι τούτο το καταταλαιπωρημένο γλυπτό.

έχω χάσει κάτι με δρομέα, κάτι με Ακρίτα, κάτι από εδώ, κάτι από εκεί και το μαρτάκι μου
 

ellada.press/

Συντάκτης:

Συντακτική Ομάδα