Τρόμος στην Μεταμόρφωση: Κουκουλοφόροι ληστές με τζιπ, ξυλοκόπησαν και λήστεψαν 55χρονη μέσα στο μαγαζί της..

Δεν δίστασαν να τη ξυλοκοπήσουν ανελέητα. Ηταν απίστευτη η μανία των αδίστακτων ληστών…που το πρόσωπό της άτυχης γυναίκας έχει παραμορφωθεί σε τέτοιο βαθμό που πρέπει να εισαχθεί ξανά σε νοσοκομείο.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:Το θύμα διεκομίσθη λιπόθυμο στο ΚΑΤ όπου έξι μέρες αργότερα όταν ήταν σε θέση να καταθέσει, ενημέρωσε την αστυνομία για όλα όσα εφιαλτικά έζησε μέσα στο μαγαζί της..
Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη, 22 Μαΐου στο κατάστημα με καυσόξυλα που διατηρεί η γυναίκα στην οδό Ζέας στη Μεταμόρφωση.

Τρόμος στην Μεταμόρφωση. Κουκουλοφόροι ληστές με τζιπ, ξυλοκόπησαν άγρια 55χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος με καυσόξυλα και την έστειλαν στο νοσοκομείο.

Το θύμα διεκομίσθη λιπόθυμο στο ΚΑΤ όπου έξι μέρες αργότερα όταν ήταν σε θέση να καταθέσει, ενημέρωσε την αστυνομία για όλα όσα εφιαλτικά έζησε μέσα στο μαγαζί της.

Το περιστατικό, σημειώθηκε στις 20:00 της περασμένης Τρίτης 22 Μάιου. Η 55χρονη βρισκόταν στην επιχείρηση της επί της οδού Ζεας, όταν ξαφνικά σταματά στην είσοδο ένα θηριώδες τζιπ και πετάγονται από μέσα 2 άτομα.

Πριν καλά- καλά προλάβει να αντιδράσει, ορμούν πάνω της και την ξυλοκοπούν λυσσαλέα με μπουνιές και κλωτσιές. Όταν το θύμα έχασε τις αισθήσεις του από το πολύ ξύλο, οι δράστες άρπαξαν την ταμειακή, την οθόνη του καταγραφικού από το κλειστό κύκλωμα και το κινητό της τηλέφωνο. Η 55χρονη διεκομίσθη στο νοσοκομείο ΚΑΤ και χθες, ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν.

Powered by WPeMatico