Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ!! Δείτε την ταινία στο ΣΙΝΕ ΠΑΛΛΑΣ ΑΡΤΑΣ!!

Στο τέλος της πρώτης ταινίας, ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ με τη βοήθεια του Νιουτ Σκαμάντερ, συλλαμβάνεται από το MACUSA (το Κογκρέσο Μαγείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής). Αλλά, τηρώντας την απειλή του, καταφέρνει να διαφύγει.

Στόχος του είναι να συγκεντρώσει γύρω του, όσους περισσότερους – ανυποψίαστους για την πραγματική του ατζέντα – συμμάχους μπορεί, ώστε να θέσει σ΄εφαρμογή το σχέδιό του: ν’ αναθρέψει καθαρόαιμους μάγους για να καταδυναστεύουν όλα τα άμαγα πλάσματα.

Σε μια προσπάθεια ν’ ανατρέψει τα σχέδια του Γκρίντελβαλντ, ο Άλμπους Ντάμπλντορ καλεί τον πρώην μαθητή του, Νιουτ Σκαμάντερ, που δέχεται να τον βοηθήσει, αγνοώντας τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά τους.

Πολύ γρήγορα οι μάσκες θα πέσουν και οι διαχωριστικές γραμμές θα τεθούν, καθώς δοκιμάζεται η αγάπη και η αφοσίωση, ακόμη και ανάμεσα στους πιο κοντινούς φίλους ή στα μέλη της ίδιας οικογένειας, σ’ έναν κόσμο μαγείας που διχάζεται όλο και περισσότερο…

Η δεύτερη ταινία από τον Wizarding World™ της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ!

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γιέιτς
Ηθοποιοί: Έντι Ρεντμέιν, Κάθριν Γουότερστον, Νταν Φόγκλερ, Άλισον Σάντολ, Έζρα Μίλερ, Ζόι Κράβιτζ, Κάλουμ Τέρνερ, Κλόντια Κιμ, Γουίλιαμ Νάντιλαμ, Κέβιν Γκάθρι, Τζουντ Λο, Τζόνι Ντεπ, Κάρμεν Ετζόγκο, Βικτόρια Γιέιτς, Τζέσικα Γουίλιαμς

ΠΡΟΒΟΛΕΣ:  9.30 (αιθ.2)

Βασ. Πύρρου 27, Αρτα | τηλ. 26810 28517 | e-mail: cinepallas@yahoo.gr