Φτιάχνουμε σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια, σπανάκι και μύδια καπνιστά

Η ταβέρνα του Γιώργου Σουσούρα άνοιξε το 1983 στην Κρυοπηγή και σταδιακά μετατράπηκε σε ένα σπουδαιό εστιατόριο δημιουργικής ψαροφαγίας. Τώρα έχει αναλάβει ο γιος του Στέργιος, ο οποίος και μας έδωσε την συνταγή για αυτή την πλούσια σε γεύσεις κι αρώματα σαλάτα με μύδια καπνιστά και λαδολέμονο φασκόμηλου που δένει στεριά και θάλασσα. Αν θέλετε να τη δοκιμάσετε στην… έδρα της, να σας πούμε ότι το Τριζόνι επιστρέφει για τη φετινή ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή σεζόν στις 23/3.

Σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια, σπανάκι, μύδια καπνιστά και λαδολέμονο φασκόμηλου

Διαβάστε την συνταγή στο Ethnos,gr