Φωτογραφία δείχνει την Κέιτ Μίντλεντον μεθυσμένη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες της Kate Middleton στις οποίες εμφανίζεται μεθυσμένη, ενώ αποχωρεί από λονδρέζικο μπαρ και μπαίνει σε ταξί, πριν γίνει δούκισσα του Cambridge.
Από: tanea.gr
Η Kate Middleton, η χαμηλών τόνων δούκισσα του Cambridge στις επίμαχες φωτογραφίες φαίνεται σαν αγρίμι ενώ μπαίνει να καθίσει μεθυσμένη σε λονδρέζικο ταξί. Ο φωτογράφος Μαξ Μπέτεργουορθ αποφάσισε να δημοσιεύσει ακυκλοφόρητες φωτογραφίες διασημοτήτων ανάμεσα στις οποίες αυτές της Kate Middleton την εποχή που μόλις έχει κερδίσει την καρδιά του πρίγκιπα William.
Οι φωτογραφίες όπως κι αυτή του William, ο οποίος μπήκε σε άλλο αυτοκίνητο μαζί με τον αδελφό του Harry τραβήχτηκαν έξω από το λονδρέζικο κλαμπ Μαχίκι. Όπως θυμάται ο φωτογράφος ήταν 02.00 με 03.00 το βράδυ όταν το ζευγάρι την εποχή εκείνη τελείωνε τη νυχτερινή του διασκέδαση.
Και η Μέγκαν
Στη δημοσιότητα δόθηκε και βίντεο από τους συναδέλφους της Meghan Markle, πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς Suits και νυν δούκισσα του Σάσσεξ καθώς πήγαιναν με πούλμαν προς το κάστρο του Windsor.
Το συγκεκριμένο τραγούδι, βρετανική επιτυχία των ‘60 ήταν το απολύτως κατάλληλο για να συνοδεύσει τους ηθοποιούς συναδέλφους της Meghan Markle στη μετάβασή τους στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Οι ηθοποιοί μοιράστηκαν στο Instagram δεκάδες φωτογραφίες με τη φίλη τους πριν πάρουν το δρόμο του γυρισμού στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Powered by WPeMatico