Όλοι τον κορόιδευαν επειδή ήταν διαφορετικός. 10 χρόνια μετά έκανε ΚΑΤΙ που τους άφησε όλους άφωνους…

Ο 13-χρονος Aidan Knaus προτιμούσε να περνάει τον χρόνο του πηγαίνοντας εθελοντικά στο τοπικό γηροκομείο παρά με το να παίζει βιντεοπαιχνίδια σπίτι του όπως τα άλλα παιδιά.
Ο μαθητής είχε ταλέντο στο να φλυαρεί και να πιάνει κουβέντα με όλους τους ηλικιωμένους ασθενείς καθώς τους καθοδηγούσε για την θεραπεία τους και στο παρεκκλήσι, στο Ιατρικό κέντρο «St. Cloud VA»
Αφού νωρίτερα τον ίδιο χρόνο, ο Aidan διαγνώστηκε με κενά μνήμης, ADHD και Υψηλής Λειτουργικότητας Αυτισμό, η μητέρα του άρχισε να ανησυχεί για εκείνον. Αλλά το μικρό αγόρι βρήκε την κλίση του.
«Δεν το ήξερα ότι μπορεί να θριαμβεύσει σε κάτι τέτοιο,» είπε η μητέρα του Tanya Hundeby. «Το σχολείο ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον.»

Οι κάτοικοι του γηροκομείου απλά δεν μπορούν να χορτάσουν τον Aidan, όπως ο βετεράνος George Nistler, που υπηρέτησε στην Ιαπωνία μετά τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, που ζήτησε την βοήθεια του Aidan.
«Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι εδώ – που είναι περισσότερα από 10 – ποτέ δεν συνάντησα κανέναν μαθητή σαν εσένα, τόσο δραστήριο και διαδραστικό,» είπε η Mary Klosowski στον Aidan.
“Όλοι θέλουν τον Aidan,” είπε γελώντας. “Αλλά ο Aidan δεν είναι ποτέ διαθέσιμος επειδή ακριβώς τον θέλουν όλοι!”
Η οικογένεια του δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανη!: “Είναι τέλειος ακριβώς όπως είναι,” είπε η Tanya.

Αν αγαπήσατε την ιστορία αυτού του μικρού, μοιραστείτε την με τους φίλους σας στο Facebook.

ΠΗΓΗ

Powered by WPeMatico