7 Πρώην γυναίκες του Ρlaybοy ποζάρουν ξανά όπως τότε!

7 Πρώην γυναίκες του Ρlaybοy ποζάρουν ξανά όπως τότε!

Μια γυναίκα, όταν είναι όμορφη και seχy, όσα χρόνια κι αν περάσουν παραμένει το ίδιο ελκυστική. Η νεανική ομορφιά και σεξoυαλικότητα ωριμάζει και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Αυτό αποδεικνύεται και από τις γυναίκες του Ρlaybοy, οι οποίες φωτογραφήθηκαν αναπαριστώντας τα εξώφυλλα που είχαν βγάλει τότε για το ομώνυμο περιοδικό.  Ακόμα και 30 χρόνια μετά, δεν χάνουν ίχνος από τη γοητεία τους!

 

7 Πρώην λαγουδάκια του Ρlaybοy ποζάρουν στο φακό 30 χρόνια μετά!

1. Kimberley Conrad Hefner

Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι η ομορφιά της παρέμεινε, εξελίχθηκε και είναι seχy όπως ποτέ. Βέβαια, λίγο πλαστικό δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, αλλά εντάξει, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παραπάνω. Απλά εκθαμβωτική!

Δες επίσης: 10 Γυναίκες με κανόνια που «πυροβολάνε» και βγάζουν μάτι!

2. Reneé Tenison

«Black doesn’t crack» λένε στο εξωτερικό και αυτό είναι εμφανές. Πέρασαν λίγο τα χρόνια, πείραξε και λίγο το στήθος αλλά πόσο ίδια είναι παρόλα αυτά; Γυναικάρα και με το παραπάνω!

3. Candace Collins

Για εμένα η Candace Collins τώρα είναι πολύ πιο όμορφη και seχy από ότι ήταν το Φεβρουάριο του 1979 σε εκείνο το περιοδικό. Το βλέμμα της δείχνει ότι ξέρει τι θέλει, ότι έχει εμπειρία και είναι μια ολοκληρωμένη γυναίκα. Πόσο ελκυστικό είναι αυτό;

Δες επίσης: Πανέμορφη αστυνομικίνα κάνει εγκληματίες να παραδίνονται!

4. Lisa Matthews

Βλέπω μπροστά μου την ίδια γυναίκα. Βλέπω μία από τις γυναίκες του Ρlaybοy που ο χρόνος πέρασε και δεν ακούμπησε. Πραγματικά η ομοιότητα στην περίπτωση της Lisa Matthews είναι απερίγραπτη. Σαν να πόζαρε στο φακό δεύτερη φορά max 10 χρόνια μετά. Και απ’ότι φαίνεται, είναι φυσικά όλα. Αυτό θα πει καλά γονίδια και καλή ζωή.

5. Cathy St. George

Η Cathy St. George ωρίμασε σαν το καλό κρασί. Είναι seχy, με λάγνο βλέμμα και δεν ξέρω αν είναι ακόμα από τις γυναίκες του Ρlaybοy, αλλά σίγουρα θα μπορούσε. Έχει όλα τα φόντα.

6. Charlotte Kemp Muhl

Τα γαλάζια μάτια της είναι εκεί, το όμορφο στήθος και το πλούσιο μαλλί. Οκτώβριος του 1983, και παρόν. Δεν υπάρχουν λόγια, οι διαφορές είναι ελάχιστες και εμείς καταθέτουμε όπλα μπροστά στην ομορφιά της.

Δες επίσης: Οι 10 πιο πλούσιες πoρvοστάρ του κόσμου!

7. Monique St. Pierre

Το τελευταίο λαγουδάκι που πόζαρε από τις πρώην γυναίκες του Ρlaybοy είναι η Monique St. Pierre. Η σιλουέτα της είναι ακόμη και 30 χρόνια μετά εξίσου αδύνατη, περιποιημένη και σεξouαλική. Τότε ήταν πιο μικρή, πιο «κουμπωμένη». Πλέον φαίνεται η εμπειρία, ξέρει τα βήματά της και τις ανάγκες της. Καταπληκτική εξέλιξη!

The post 7 Πρώην γυναίκες του Ρlaybοy ποζάρουν ξανά όπως τότε! appeared first on Aggouria.net.

Powered by WPeMatico