Αφιέρωμα της ΕΡΑσπορ 101,8 στη Διεθνή Ημέρα Εξαφανισμένων Παιδιών (25/5 22:00-24:00)

Κάθε χρόνο χιλιάδες παιδιά εξαφανίζονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη, βυθίζοντας σε θλίψη και αγωνία τις οικογένειές τους. Όσο περνάει ο καιρός το πρόβλημα της εξαφάνισης των παιδιών παίρνει και μεγαλύτερες διαστάσεις, με τους αριθμούς παγκοσμίως να μιλούν από μόνοι τους.

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εξαφανισμένων Παιδιών (International Missing Children’s Day), που έχει ορισθεί η 25η Μαΐου, το δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο, έχει ετοιμάσει ένα αφιέρωμα με σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά το πρόβλημα αυτό και παράλληλα να επισημάνει στους γονείς τα μέτρα που πρέπει να λάβουν για την προστασία των παιδιών τους.

Τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, στις 10 το βράδυ, σε πανελλαδικό δίκτυο η ΕΡΑσπορ 101,8 και η εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνος σου», θα επιχειρήσει να στείλει ένα ακόμη κοινωνικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση…

Τόσο η Πολιτεία όσο και μεγάλοι ελληνικοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι της Super League, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που τους έκανε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», απόδειξη πως το ποδόσφαιρο νοιάζεται… Την ενέργεια «Football Cares» την υποστηρίζουν περισσότερες από 135 ποδοσφαιρικές ομάδες από 20 χώρες με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τις εξαφανίσεις παιδιών.

Στην εκπομπή θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των ομάδων, εθελοντές και επιστήμονες που συνεργάζονται με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ θα μιλήσει και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, όπου μεταξύ άλλων, θα αναφερθεί στη σημαντική πρωτοβουλία «Football Cares».

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΑΣΠΟΡ

sports.ert.gr.