Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε, εν μέρει, την προσφυγή της ΠΑΕ ΑΕΛ και του Αλέξη Κούγια κατά της απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει αυτής, οι ομάδες που προήχθησαν από τη Football League στη Super League 2 χωρίς αγωνιστικά κριτήρια αλλά μετά από την αναδιάρθρωση, θα μπορούσαν να αγωνιστούν χωρίς άδεια από τα όργανα αδειοδότησης, άρα και χωρίς περιορισμούς από ποινές.

Επίσης, με την ίδια προσφυγή η ΑΕΛ ζητούσε την έκπτωση του προέδρου της ΕΠΟ Παναγιώτη Δημητρίου, του α΄ αντιπροέδρου Στέργιου Αντωνίου και του ταμία Κλέαρχου Τζαφέρη, που μέσω της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων είχαν λάβει την προαναφερόμενη απόφαση.

Η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την παρακάτω απόφαση:

Δέχτηκε, κατά πλειοψηφία εν μέρει, την προσφυγή της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία “ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ” κατά του τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Π.Ο.)”.

Ακυρώνει την από 14.09.2021 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων (Θέμα 1ο) του καθού τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Π.Ο.)” αναφορικά με την “Απόφαση επί των διαβιβασθέντων από την Super League 2 αιτημάτων ΠΑΕ προερχομένων από την Football League αναφορικά με την επιβολή των ποινών μη αδειοδότησής τους”, όπως ειδικότερα το περιεχόμενο αυτής (απόφασης) αναφέρεται στο αιτιολογικό».

 

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ