Σύμφωνα με την εφημερίδα οι ισπανικές ομάδες δεν προσκλήθηκαν καν στη συνάντηση των εφτά αμφισβητιών της Euroleague στην Αθήνα.

Κατά μία εκδοχή οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια προσκλήθηκαν στη συνάντηση των εφτά ομάδων της Euroleague στην Αθήνα, που είχε ως αποτέλεσμα την αμφισβήτηση του Τζόρντι Μπερτομέου. Όμως, οι τρεις «Ισπανίδες» επέλεξαν να μην παρευρεθούν, όπως και η Φενέρμπαχτσε.

Πάντως, η ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo» δίνει μία άλλη διάσταση στην υπόθεση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια δεν έλαβαν προσκλήσεις και έμαθαν για τη σύσκεψη από τα ΜΜΕ.

Άνθρωποι από τις τρεις ισπανικές ομάδες δήλωσαν άγνοια στην εφημερίδα για τις διεργασίες και προτίμησαν να μην τοποθετηθούν. Από την άλλη, κανένας παράγοντας δεν στήριξε δημοσίως τον συμπατριώτη του Τζόρντι Μπερτομέου, σε μία ένδειξη σύμφωνα με την εφημερίδα, ότι αναμένουν τις εξελίξεις.

Η εφημερίδα υποστηρίζει πως οι εφτά ομάδες κατάφεραν να διατηρήσουν μυστική τη συνάντηση από τον εκτελεστικό διευθυντή της Euroleague και τους συνεργάτες του, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν.

 

In.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here