Ινσούα: «Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει την επιθυμία του να ανανεωθεί η συνεργασία μας»

Σε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε ο Εμάνουελ Ινσούα το βράδυ της Κυριακής (12/04) αναφορικά με τη συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητική εφημερίδα και τις τοποθετήσεις του γύρω από το θέμα των συζητήσεων με τον Παναθηναϊκό, για νέο συμβόλαιο.

Ο Αργεντινός μπακ, ων πολύ πιο ήπιος και συγκαταβατικός στις θέσεις του, ξεκαθάρισε το πλαίσιο των επαφών που έχουν γίνει με την πλευρά των «πράσινων» για την επέκταση του συμβολαίου του, υπογράμμισε πως αναγνωρίζει απόλυτα τις δυσκολίες που προκύπτουν για κάθε σύλλογο αυτή την εποχή λόγω του κορονοϊού και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός του έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό πως θέλει να τον διατηρήσει στις τάξεις του.

Αναλυτικά η δήλωση του Εμάνουελ Ινσούα: «Θα ήθελα να διευκρινίσω ορισμένα θέματα μετά από μια συνέντευξη μου. Ο Παναθηναϊκός εδώ και μήνες έχει ξεκαθαρίσει την επιθυμία να ανανεωθεί η συνεργασία μας. Ο σύλλογος γνωρίζει τι χρειάζεται να γίνει προκειμένου να φτάσουμε σε συμφωνία, όπως και εγώ γνωρίζω καλά την οικονομική κατάσταση του συλλόγου και τις περαιτέρω δυσκολίες που προκύπτουν για κάθε σύλλογο αυτήν εποχή εξαιτίας του κορονοϊού. Επίσης επιθυμώ να είμαι ξεκάθαρος: Σέβομαι απόλυτα τους πάντες στο κλαμπ, από τον μεγαλομέτοχο, έως τον τελευταίο εργαζόμενο. Στα τρία χρόνια που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό έχω εισπράξει ενδιαφέρον και σεβασμό, όπως ακριβώς και εγώ αισθάνομαι για όλους στο σύλλογο. Το ίδιο αισθάνομαι έως σήμερα. Αγαπώ αυτό το σύλλογο όπως την οικογένεια μου».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.