Το τετραήμερο της 25ης Μαρτίου 2022 (Πέμπτη 24 έως και Κυριακή 27 Μαρτίου 2022) το Triathlon Lab Athens επιστρέφει στην Καλαμάτα για ένα προπονητικό Camp Τριάθλου.

Το Camp αποσκοπεί να προετοιμάσει τους αθλητές για τους αγώνες Τριάθλου που ξεκινούν τον Απρίλιο και ολοκληρώνονται με το Ελληνικό Ironman 70.3 στις 23 Οκτωβρίου.

Μεταξύ αυτών των αγώνων είναι και ο αγώνας της Ελληνικής Λίγκας (WTL – whynot Triathlon League) στην Καλαμάτα την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022. Οι συμμετέχοντες στο Camp μεταξύ άλλων θα προπονηθούν και στις διαδρομές του αγώνα.

Ο Γιάννης Ψαρέλης, προπονητής του Triathlon Lab Athens, αναφέρει σχετικά:

«H αγάπη και η πίστη μας ότι η Καλαμάτα είναι εξαιρετική τοποθεσία για αθλητική προετοιμασία, ιδίως στα αθλήματα αντοχής μας οδηγεί για ακόμα μία φορά για ένα πολύ καλά οργανωμένο προπονητικό Camp.
Ευχαριστούμε τους μόνιμους συνεργάτες μας, επιχειρήσεις από την πόλη της Καλαμάτας -με τις οποίες συνεργαζόμαστε μόνιμα- και φυσικά τα εξαιρετικά ΜΜΕ που προβάλλουν τις εκδηλώσεις μας και το άθλημα του Τριάθλου
Πολύ ευχάριστο ότι το καλοκαίρι θα έχουμε αγώνες τριάθλου εθνικής εμβέλειας στην Καλαμάτα. Θα είμαστε εκείνη την περίοδο ξανά εδώ.
Ελπίζουμε όλες αυτές οι εκδηλώσεις τριάθλου να εμπνεύσουν παιδιά από την Καλαμάτα να ασχοληθούν με το Τρίαθλο».

Ο εκπρόσωπος της whynot κ. Πάνος Ρώτας, διοργανωτής των αγώνων Τριάθλου, επισήμανε:

«Η διοργάνωση αγώνων σε μία πόλη αναπτύσσει την περιοχή αθλητικά και τουριστικά περαιτέρω και όλο το χρόνο και αυτό αποδεικνύεται από το προπονητικό camp του Triathlon Lab Athens.
Εμείς προσφέρουμε2 δωρεάν συμμετοχές στους αγώνες μας για τους συμμετέχοντες στο camp και θα συνεργαστούμε με το Triathlon και φυσικά οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ή σύλλογο ώστε η θετική επίδραση στην πόλη της Καλαμάτας αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη πόλη διοργανώνουμε αγώνες να είναι συνεχώς μεγαλύτερη».

Πληροφορίες Συμμετοχής: Triathlon Lab Athens – Υπεύθυνος Επικοινωνίας Γιάννης Ψαρέλης (κινητό 6937170260).

Δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά: https://bit.ly/3gSrsh3

Email: smartsportcoach@hotmail.com & info@triathlonlab.gr

www.ertnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ