Δύο ακόμα κινήσεις πραγματοποίησε η ομάδα της Πάργας.

Οι ανακοινώσεις:

Ο Απόλλων Πάργας,ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας του,με τον ακραίο επιθετικό Χάρη Ιωακειμίδη. Οι άριστες εντυπώσεις που άφησε στα λιγοστά παιχνίδια της περσινής σεζόν,τον κατέστησαν απαραίτητο παίχτη κορμού για την τρέχουσα χρονιά,με τη διοίκηση της ομάδας να κάνει το παν ώστε να τον ανανεώσει.

Ενα υπερπολύτιμο εργαλείο για την ομάδα μας,λύνοντας τα χέρια του κοουτς Βέρμπη για τη μία θέση των άκρων,προσδίδοντας ποιότητα,συνέπεια,σταθερότητα και αγωνιστική αξία.Απο τους παίχτες που εμφανώς ξεχώρισαν πέρσι και ευχόμαστε κάτι ανάλογο και φέτος.Χάρη να είσαι υγιής και σίγουρα θα ξαναεισπράξεις το χειροκρότημά μας.Το αξίζεις

Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μπάμπη Πάκου.Το πρώτο και απόλυτα επιτυχημένο πέρασμά του από την ομάδα μας,ήταν αρκετό ώστε ο Μπάμπης να τεθεί φέτος ως πρώτος στόχος των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών.

Η επιστροφή του ήταν μεγάληεπιθυμία της διοίκησης και είμαστε ευτυχείς που ο ποδοσφαιριστής ανταποκρίθηκε εκ νέου στην πρότασή μας.

Πρόκειται για έμπειρο και απροσπέλαστο αμυντικο,με συνέπεια και σταθερότητα,γνωστο για την αξία του σε όσους παρακολούθησαν πρόπερσι την ομάδα,πάλι με τον κόουτς Βέρμπη στο τιμόνι.

Τον καλωσορίζουμε ξανα στην οικογένειά μας και ευχόμαστε μέσα απο την εκπλήρωση των προσωπικών του φιλοδοξιών,να συμβάλει και στην επίτευξη των ομαδικών μας στόχων.Μπάμπη,καλωσόρισες και πάλι

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here