Οι ομάδες του MotoGP ετοιμάζονται για την επιστροφή στις πίστες. Η αρχή θα γίνει στις 5 Μαρτίου με το shakedown στην πίστα του Qatar και θα ακολουθήσουν συνολικά 5 μέρες και οι δύο πρώτοι αγώνες της χρονιάς, στην πίστα αυτή.

Με την παγκόσμια πανδημία να κρατάει ακόμα γερά, είναι λογικό πως οι πρώτες παρουσιάσεις ομάδων, θα γίνουν διαδικτυακά. Μέχρι στιγμής τρεις ομάδες έχουν ανακοινώσει την παρουσίαση τους.

Η Esponsorama Avintia θα παρουσιάσει τη μοτοσυκλέτα και τους αναβάτες, Luca Marini και Ennea Bastianini την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 19:00, ώρα Ελλάδας. Τα χρώματα της μοτοσυκλέτας του Marini μάλλον θα είναι όπως στην παραπάνω φωτό αφού έτσι παρουσιάστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στην Ιταλία.

Η μοτοσυκλέτα του Bastianini είναι πιθανό να έχει τα χρώματα που είχε το 2020 ο Johann Zarco. Ακολουθεί την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, στις 17:00 η εργοστασιακή ομάδα της Ducati με το 2021 θα έχει δύο νέους αναβάτες, τους Jack Miller και Francesco Bagnaia, τους αναβάτες που είχε η Pramac το 2020 δηλαδή. Η εργοστασιακή Yamaha θα παρουσιάσει τον Vinales μαζί με τον Quartararo τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 11:30.

 

 

sports.ert.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here