Καμία διάθεση δεν έχει η Μπάγερν Μονάχου να αφήσει τον Χάνσι Φλικ να φύγει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, για να αναλάβει αυτή της εθνικής Γερμανίας.
Καμία διάθεση δεν έχει η Μπάγερν Μονάχου να αφήσει τον Χάνσι Φλικ να φύγει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, για να αναλάβει αυτή της εθνικής Γερμανίας

Ο Γιόακιμ Λεβ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας στο τέλος του φετινού Euro και οι Γερμανοί αναφέρουν πως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, έχει καταλήξει ήδη στον αντικαταστάτη του.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Χάνσι Φλικ, μιας και ο Γιούργκεν Κλοπ έσπευσε να βάλει τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αναλαμβάνει τα «πάντσερ». Ωστόσο, ακόμα και η περίπτωση του Φλικ είναι ιδιαίτερα δύσκολη, μιας και η ομάδα του Μονάχου είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να τον αφήσει να φύγει.

«Θα ήμασταν τρελοί αν αφήναμε τον προπονητή μας να φύγει. Ζούμε την καλύτερη περίοδο στην ιστορία της Μπάγερν, ο Φλικ θα τιμήσει το συμβόλαιο του το οποίο εκτός από δικαιώματα περιλαμβάνει και υποχρεώσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε.

gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here