Ο Ιαβέρης Jr στην ΕΡΑσπορ 101,8

Σήμερα Δευτέρα 20 Ιανουαρίου το βράδυ (22:00-24:00) η εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνος σου», επιχειρεί να ανοίξει το φάκελο «Τροχαία στη Ελλάδα – Οδική ασφάλεια και συμπεριφορά».

Στο στούντιο της ΕΡΑσπορ 101,8 θα «κάνει παιχνίδι» ο Κωνσταντίνος Μαρκουΐζος, ενώ θα παρέμβουν τηλεφωνικά ο πατέρας του, Αναστάσιος Μαρκουΐζος («Ιαβέρης»), θρύλος των αγώνων αυτοκινήτου στην Ελλάδα, με έντονη κοινωνική-φιλανθρωπική δράση με θέμα την οδική συμπεριφορά.

Θα μιλήσει ακόμη, το θύμα τροχαίου και μετέπειτα μέλος της παραολυμπιακής ομάδας στο άθλημα της ξιφασκίας με αμαξίδιο, Κέλλυ Λουφάκη, ενώ θα καταθέσει και τη δική του άποψη ο διευθυντής Α’ χειρουργικής κλινικής και μονάδας μεταμοσχεύσεων του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», Βασίλειος Βουγάς.

Τέλος, θα υπάρξει τηλεφωνική παρέμβαση και από εκπρόσωπο της Τροχαίας Αθηνών.

«Κάνε παιχνίδι μόνος σου», η εκπομπή της ΕΡΑσπορ 101,8, όπου κάθε Δευτέρα βράδυ καλλιτέχνες, μουσικοί παραγωγοί, διανοούμενοι, επιστήμονες, δημοσιογράφοι, φυσικά αθλητές και προπονητές έχουν τη δική τους εκπομπή στο δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο! Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα από αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους.

Μαζί τους, πάντα σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου.

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΑΣΠΟΡ

sports.ert.gr.