Οι αναβάτες του MotoGP πρέπει να περιμένουν μέχρι τις αρχές Μαρτίου για να βρεθούν στην πίστα με τις ομάδες και τις μοτοσυκλέτες τους. Μέχρι τότε όμως, έχουν δικαίωμα να οδηγούν σε όποια πίστα θέλουν, με συμβατικές μοτοσυκλέτες δρόμου. Μπορούν να βελτιώσουν κάποια σημεία ενώ υπάρχουν και αυστηροί περιορισμοί.

Ο Valentino Rossi μαζί με τους αναβάτες της ακαδημίας του, αφού προπονούνται καθημερινά στο ράντσο του στην Tavullia, αποφάσισαν να αλλάξουν για λίγο το πρόγραμμα τους. Την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου θα οδηγήσουν στην πίστα του Portimao, στην Πορτογαλία, στην εντυπωσιακή πίστα που επέστρεψε στο θεσμό το 2020 και το 2021 θα φιλοξενήσει τον 3ο αγώνα της χρονιάς.

Μαζί με τον Valentino Rossi θα κάνει δοκιμές και ο teammate του πλέον στην Petronas Yamaha, Franco Morbidelli, ο αναβάτης της εργοστασιακής Ducati, Francesco Bagnaia και ο rookie της κατηγορίας με την ομάδα της SKY VR46 Avintia Team, Luca Marini.

Αυτοί είναι 4 αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας που θα έχουν στη διάθεση τους Yamaha οι Rossi και Morbidelli και Ducati οι Bagnaia και Marini.

Μαζί τους θα μοιραστούν την πίστα κι άλλοι αναβάτες της VR46 Academy όπως οι Marco Bezzecchi και Celestino Vietti (SKY Racing Team VR46), Stefano Manzi (Pons HP40), Andrea Migno (Rivacold Snipers Team) από την κατηγορία Moto2 και ο Niccolo Antonelli (Reale Avintia) από την κατηγορία Moto3.

 

 

 

 

sports.ert.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here