Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου η παρουσία των Νίκου Παυλίδη-Allan Harryman στις ειδικές διαδρομές του Rallye Monte Carlo! Το πλήρωμα της Step Racing σημείωσε και στις ειδικές της τρίτης μέρας ανταγωνιστικούς χρόνους, όμως η εγκατάλειψη τους την Παρασκευή τους στέρησε το «εισιτήριο» για τη συμμετοχή στο τελευταίο σκέλος. Ένας ιδιαίτερος κανονισμός του Rallye Monte Carlo επιτρέπει μόνο στα 50 ταχύτερα πληρώματα τη συμμετοχή τους στις ειδικές διαδρομές της τελευταίας μέρας και η ποινή που δέχτηκαν οι Παυλίδης-Harryman την Παρασκευή τους έριξε εκτός «50αδας».

«Τα συναισθήματα μας είναι ανάμεικτα από τη φετινή 5η συμμετοχή μας στον αγώνα. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις μας με το νέο Peugeot 208 Rally4, όμως η άτυχη στιγμή μας την Παρασκευή μας στέρησε τη χαρά του να ολοκληρώσουμε για ακόμα μια φορά τον αγώνα» δήλωσε ο Νίκος Παυλίδης.

Όσον αφορά στο σκέλος του Σαββάτου ο Θεσσαλονικιός οδηγός δήλωσε:

«Οι ειδικές διαδρομές του τρίτου σκέλους ήταν γεμάτες πάγο και μας δυσκόλεψαν πολύ. Οδηγήσαμε αρκετά σβέλτα καταφέρνοντας να σημειώσουμε έναν τέταρτο κι έναν πέμπτο χρόνο στην κατηγορία μας το πρωί. Το απόγευμα, παρά το γεγονός ότι η οδήγηση μας ήταν ακόμη καλύτερη, ήμασταν πιο αργοί αφού, ξεκινώντας πιο πίσω από τον ανταγωνισμό αντιμετωπίσαμε ισχυρή χιονόπτωση, σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το νέο Peugeot 208 Rally4 που είναι βελτιωμένο σε όλους τους τομείς σε σχέση με τον «πρόγονο» του, και με αυτό το αυτοκίνητο θα ξαναπροσπαθήσουμε την επόμενη χρονιά! Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που μας προσέφερε ένα άψογο αγωνιστικό, τους πλοηγούς μας Δημήτρη Αμαξόπουλο και Δημήτρη Κουμποτή που έκαναν και φέτος δουλειά υψηλού επιπέδου και όλους τους φίλους των αγώνων που αγκάλιασαν την προσπάθεια μας!»

Το πλήρωμα της Step Racing πρόβαλλε στο Rallye Monte Carlo το Σωματείο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», σκοπός του οποίου είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου στη δωρεά μυελού των οστών που τόσο έχουν ανάγκη κάποιοι συνάνθρωποι μας.

 

 

 

sports.ert.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here