Ο Ντέγιαν Ράντονιτς συναντήθηκε σήμερα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μετά από… επιθυμία του τελευταίου, για να συζητήσουν τους λόγους που ο Παναθηναϊκός δεν ικανοποιεί με τις εμφανίσεις του στη Euroleague, ειδικά με την ήττα με μεγάλη διαφορά από τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός ανέλυσε στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός το σκεπτικό του και τις δικές του πεποιθήσεις για τα ως άνω. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αφού πρώτα άκουσε τον Ράντονιτς, εν συνεχεία του δήλωσε πως απολαμβάνει της πλήρους στήριξής του -και οικονομικής- σε όποιες επιλογές κάνει από εδώ και πέρα όσον αφορά στο ρόστερ, αλλά και στους συνεργάτες του.

Ουσιαστικά, ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έθεσε τον Ράντονιτς επί κεφαλής για όλα όσα αφορούν στην ομάδα, από τις αλλαγές στο έμψυχο υλικό μέχρι και τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Δεδομένο ήταν πως μετά την απόφασή του αυτή, ο έως σήμερα τεχνικός διευθυντής Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα μπορούσε να παραμείνει σε αυτήν τη θέση. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να προτείνει στον Πεδουλάκη ν’ αναλάβει τις Ακαδημίες και το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού.

 

 

ertnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ