Μετά τον καλλιτεχνικό χώρο, σειρά έχει η ποδοσφαιρική κοινότητα που βρίσκεται στο στόχαστρο του ελληνικού #MeToo, καθώς ποδοσφαιριστής της Super league έχει δεχτεί καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ομάδα της Superleague και φέρεται ότι πρωταγωνίστησε όχι στο γήπεδο, αλλά σε υπόθεση παρενόχλησης, επιδιώκοντας να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», η καταγγελία έχει γίνει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Αμέσως ενημερώθηκε από την ΕΠΟ η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας με την οποία αγωνίζεται. Μετά τη σε βάρος του καταγγελία, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει σταματήσει να προπονείται με τους συμπαίκτες του. Μάλιστα, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, θα απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Τη διερεύνηση της σε βάρος του καταγγελίας έχει αναλάβει η πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ Γλυκερία – Λουίζα Ιωαννίδου. Στην περίπτωση που κριθεί ένοχος, τότε η ποινή του σε αθλητικό επίπεδο μπορεί να είναι από πρόστιμο μέχρι απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, αναμένεται να κινηθεί και ποινική δικογραφία σε βάρος του από την αρμόδια εισαγγελική Αρχή. Οπως φαίνεται, μετά τον καλλιτεχνικό χώρο και τις προφυλακίσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη, ανοίγουν τα στόματα και στην ποδοσφαιρική κοινότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here