Τηλεδιάσκεψη Δ.Σ. στη Super League την Πέμπτη

Νέα συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, μέσω τηλεδιάσκεψης, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη (2/4) στη Σούπερ Λίγκα, προκειμένου να συζητηθεί -κατά κύριο λόγο- η παράταση στην αναστολή των πρωταθλημάτων της Λίγκας.

«Επί χάρτου» θα τεθούν επίσης τα σενάρια επανέναρξης, καθώς εκκρεμούν πλέι οφ και πλέι άουτ. Μέχρι στιγμής και με βάση και τη συζήτηση στις European Leagues την περασμένη εβδομάδα, ένα σενάριο είναι επανέναρξη, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, τον Μάιο ή στις αρχές Ιουνίου, καθώς πρόθεση είναι η ολοκλήρωση της φετινής περιόδου, ακόμη κι αυτή χρειαστεί (που θα χρειαστεί) να επιμηκυνθεί. Στις 13 Μαρτίου η Λίγκα είχε αποφασίσει αναστολή πλέι οφ και πλέι άουτ μέχρι νεωτέρας.

«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 02.04.2020 στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως: 1. Παράταση αναστολής των πρωταθλημάτων Super League και συναφή ζητήματα. 2. Διάφορα», αναφέρεται στην ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.