Η ΑΕ Καραϊσκάκης, που την γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια με τον Οδυσσέα Δράκο ως μεγαλομέτοχος, ρίχνει τίτλους τέλους. Ξεκινάει μία νέα εποχή.

Καλοπληρωτής ο Δράκος, άνθρωπος με μεγάλη επιφάνεια. Ό,τι έλεγε, το έδινε. Πολύ βασικό αυτό στη Super League 2. Αλλά κουράστηκε πια. Την άφησε την ομάδα φέτος και το μόνο που έκανε ήταν να πληρώσει.

Δεν προχώρησε το καλοκαίρι η πώληση, αλλά κλείδωσε τώρα. Αγοραστής ο Νίκος Καγιούλης. Τα έχουν βρει σε όλα οι δύο πλευρές και απομένει η ανακοίνωση. Νέος μεγαλομέτοχος θα γίνει ο Καγιούλης, αλλά θα κρατήσει ένα σημαντικό ποσοστό ο Δράκος.

Πάμε τώρα και στα… σημαντικά! Ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες στην Ήπειρο πως η ΑΕ Καραϊσκάκης αλλάζει χέρια για να γίνει αργότερα Ηρακλής… Άρτας φεύγοντας προφανώς και από την πόλη!

Είναι γνωστό πως ο «Γηραιός» αγωνίζεται φέτος στην τελευταία κατηγορία (Γ’ κατηγορία ΕΠΣ Μακεδονίας). Προσπάθησε το καλοκαίρι να πάρει διάφορα ΑΦΜ χωρίς τελικά να βρεθεί λύση.

Ωστόσο, ίσως το καταφέρει αυτό το καλοκαίρι να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες με αυτό τον τρόπο. Όσο για τον Καγιούλη, εκείνος προς το παρόν αρνείται όλες τις φήμες. Ο χρόνος θα δείξει εάν τα όσα λέγονται, ισχύουν…

 

 

Πηγή: ​sportime.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × three =