Η αγωνιστική χρονιά για τους αγώνες kart ξεκινά, τουλάχιστον δε διεθνές επίπεδο και την Ιταλία. Την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου η πίστα Adria Raceway θα φιλοξενήσει ένα διήμεο δοκιμών για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στους θεσμούς του WSK και θα ακολουθήσι ο πρώτος αγώνας του θεσμού, το WSK Champions Cup. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή των κατηγοριών Mini, OKJ, OK, KZ2 και συνολικά 353 οδηγούς! Ανάμεσα τους θα έχουμε 4 Ελληνικέες συμμετοχές, τρεις στην κατηγορία Mini και μία στην KZ2.

Με την ομάδα Cosmosrally Kart Academy θα συμμετέχουν η Νεφέλη Κοσμοπούλου και ο Ιάσωνας Κοσμόπουλος. Θα έχουν στα χέρια τους σασί Energy και κινητήρα IAME. Η ομάδα καθώς και η Νεφέλη Κοσμοπούλου θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τις εμπειρίες που αποκόμισαν από την προηγούμενη συμμετοχή τους στην ίδια πίστα στα πλαίσια του Rok Superfinal 2020.

Με την ομάδα Speed Force του Τάσου Τσερανίδη θα συμμετέχει ο Νίκος Βαρανάκης στην κατηγορία KZ2 με σασί Exprit και κινητήρα TM. O Βαρανάκης διαθέτει επίσης εμεπιρία από αγώνες στο εξωτερικό ενώ θα είναι η πρώτη του εμφάνιση με εξατάχυτο kart. Εκκρεμεί η επιβεβαίωση της συμμετοχής του Φαίδωνα Παπαφιλίππου στην κατηγορία Mini, επίσης με την ομάδα Speed Force, σασί Exprit και κινητήρα TM.

sports.ert.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here