Σελίδα στο Facebook δηλώνει ότι καταναλωτές θα κερδίσουν τα ψώνια ενός χρόνου για την επέτειο του Lidl. Πρόκειται για περίπτωση απάτης.

Το “δώρο”
Η συγκεκριμένη δημοσίευση της σελίδας Lidl Club έχει γίνει viral, με πάνω από 24.000 κοινοποιήσεις. Η δημοσίευση αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Για να γιορτάσουμε την επέτειο του Lidl φέτος, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Θα απονείμουμε σε 150 τυχερές οικογένειες δωρεάν ψώνια για ένα χρόνο. Απλά μοιραστείτε και σχολιάστε παρακάτω έως τις 7 Μαρτίου για την ευκαιρία σας!
Κάντε like στη σελίδα μας για ενημερώσεις. Καλή τύχη!“

Το “δώρο” φαίνεται ότι διανέμεται και σε άλλες χώρες του εξωτερικού, καθώς εντοπίστηκε πανομοιότυπη σελίδα στην αγγλική γλώσσα.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μία ακόμη περίπτωση απάτης που στοχεύει στην παραπλάνηση των καταναλωτών. Η συγκεκριμένη ενέργεια δε συνδέεται ούτε με την επίσημη σελίδα της εταιρείας Lidl Hellas στο Facebook ούτε με την επίσημη ιστοσελίδα.

Η απάντηση της εταιρείας Lidl
Απάντηση για την υπό εξέταση ανακοίνωση έδωσε η Lidl Hellas μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Σύμφωνα με αυτήν δεν υφίσταται τέτοια ενέργεια εκ μέρους τους.

Ανακοίνωση στον επίσημο ιστότοπο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους καταναλωτές για παρόμοια περιστατικά.

Εν κατακλείδι, με βάση όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, η εταιρεία Lidl Hellas δεν προσφέρει δώρο τα ψώνια ενός χρόνου. Η υπό εξέταση ανακοίνωση αποτελεί περίπτωση απάτης.

 

 

 

 

ellinikahoaxes.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here