Την άκρως οδυνηρή και τραυματική του εμπειρία μοιράστηκε με την εφημερίδα Sun ένας Βρετανός ζωγράφος/διακοσμητής, ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβρη υπέστη κάταγμα πέους, ενώ έκανε σεξ.

Ο Sean Marsden, 48 ετών, βρισκόταν στο κρεβάτι με τη σύντροφό του, την 36χρονη Louise Gray, στις 22 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, απολαμβάνοντας μια βραδιά πάθους, όταν ξαφνικά το σώμα του γλίστρησε στα σεντόνια, βρέθηκε σε μια… αφύσικη γωνία σε σχέση με το σώμα της παρτενέρ του και ακούστηκε ένα «κρακ».

Σφαδάζοντας από τους πόνους, ο 48χρονος είδε το πέος του να φουσκώνει και να πρήζεται μέσα σε λίγα λεπτά, φτάνοντας σε μέγεθος ένα μπουκάλι του κρασιού.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Σρούσμπερι, όπου κατοικεί, και μπήκε κατευθείαν στο χειρουργείο. Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, εκτός από κάταγμα πέους ο Βρετανός είχε υποστεί και ρήξη ουρήθρας.

Μετά από μερικά 24ωρα στο νοσοκομείο, ο κ. Marsden επέστρεψε σπίτι του, με το μόριό του τυλιγμένο σε επιδέσμους, χωρίς να μπορεί καν να περπατήσει.

Πάντως ο 48χρονος δεν πτοήθηκε από το ατύχημα, αλλά ούτε και από τις προτροπές των γιατρών να ξεχάσει το σεξ για τουλάχιστον έναν μήνα.

Περίπου δυόμιση εβδομάδες μετά το επώδυνο περιστατικό, το ζευγάρι ξανάπεσε μαζί στο κρεβάτι, αφού ο Marsden «δεν μπορούσε να περιμένει» και θεώρησε ότι οι «συχνές στύσεις του» αποτελούσαν απόδειξη της γρήγορης ανάρρωσής του.

Εκτός από τον δικό του φόβο όμως, ο 48χρονος έπρεπε να βοηθήσει και τη σύντροφό του να ξεπεράσει το σοκ και τις… ενοχές της μετά την τραυματική εμπειρία, αφού η 36χρονη κατηγορούσε τον εαυτό της για αυτό που συνέβη και έτρεμε ότι θα μπορούσε να ξανασυμβεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 1 =