Σε όλους μας έχει τύχει να μην μπορούμε να κρατήσουμε τα αέρια μας ενώ είμαστε με κόσμο. Είναι από τις φορές που αρχίζεις και κοιτάς τριγύρω και καλά αδιάφορα, για να δεις αν σε κατάλαβε κανένας, ή ακόμη καλύτερα ψάχνοντας να δεις από που ήρθε αυτός ο γνώριμος ήχος.

Και τι μπορείς να κάνεις αν σε καταλάβουν; Το πολύ πολύ να γίνεις κόκκινος σαν παντζάρι από την ντροπή σου, να αρχίσεις να γελάς νευρικά και να ψάχνεις τρύπα για να κρυφτείς. Αυτό το πρόβλημα όμως μπορεί πολύ εύκολα να λυθεί, χωρίς να χρειαστεί να θρηνήσεις θύματα από την οσμή, φορώντας απλά το τζιν παντελόνι που εξαφανίζει τη μυρωδιά από τα αέρια!

pantelonia perierges patentes

Η εταιρεία που είχε αυτή την ευφυέστατη ιδέα είναι η Shreddies, η οποία στην ουσία είναι γνωστή για τα ανδρικά και γυναικεία εσώρουχα που δημιουργεί.

Το κόστος βέβαια των συγκεκριμένων παντελονιών είναι ιδιαίτερα υψηλό, καθώς μπορείς να προμηθευτείς το συγκεκριμένο jean έναντι του ποσού των 113 ευρώ.

 

Όπως έχει δηλώσει και η εταιρεία, τα συγκεκριμένα παντελόνια διαθέτουν μια επένδυση από άνθρακα κυρίως στο πίσω μέρος τους, η οποία παρέχει αυξημένη προστασία από τις οσμές και μας δίνει μεγαλύτερη ελευθερία όταν βρισκόμαστε σε μια κοινωνική εκδήλωση.

gunaikeia jean Shreddies

Εν ολίγοις, η επένδυση με ενεργό άνθρακα απορροφά όλες τις οσμές, λόγω της εξαιρετικά πορώδους φύσης του.

Οι ατμοί της οσμής παγιδεύονται και εξουδετερώνονται από το ύφασμα στο πίσω μέρος του jean.

Ο ενεργός άνθρακας επανενεργοποιείται όμως κατά τη διάρκεια του πλυσίματος, ώστε να φεύγει και η παραμικρή μυρωδιά από το ύφασμα.

esorouxa thorakisi osmon

Πριν από αυτή την πατέντα όμως είχαν κυκλοφορήσει εσώρουχα με διπλή επένδυση που «φυλακίζει» μέσα της τις δυσάρεστες οσμές.

Οπότε η καλύτερη πρόταση είναι να συνδυάσεις ένα τέτοιου είδους εσώρουχο με το τζινάκι που θα επιλέξεις. Τα μεγέθη στα γυναικεία παντελόνια είναι από 8 ως και 20 νούμερο, ενώ στα αντρικά από 28 μέχρι και 40.

Το κόστος για τα ανδρικά μποξεράκια είναι στα 27 ευρώ, ενώ για τα γυναικεία σλιπάκια στα 21 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × three =