Πολλοί πιστεύουν ότι οι άγγελοι υπάρχουν και μάλιστα περπατούν ανάμεσα στους ανθρώπους για να οδηγήσουν και να καθοδηγήσουν στην πνευματική τους ανάπτυξη, αλλά και συντρέξουν όταν χρειάζονται κάποια βοήθεια.

Μια εικόνα για το τι θα θεωρούσε η πλειοψηφία ως «Άγγελος» καταγράφηκε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ageless Knowledge αφιερωμένη στην ολιστική και πνευματική θεραπεία. Η θολή μπλε φιγούρα φαίνεται να επιπλέει πάνω από το χορτάρι με φόντο αιωνόβια δέντρα σε ένα δάσος του Μίτσιγκαν.

Καθώς το υποτιθέμενο κεφάλι φαίνεται να έχει μία κάποια κλίση και οι υποτιθέμενες φτερούγες διακρίνονται να είναι απλωμένες και ανοιχτές, με μια πιο προσεκτική παρατήρηση το σύνολο οδηγεί το μυαλό να παραδεχτεί ότι πρόκειται για την φιγούρα ενός αγγέλου.

Αυτό άλλωστε ισχυρίζεται και ο David Z που τράβηξε την φωτογραφία, ότι είναι μια εικόνα ενός αληθινού αγγέλου.

Ακολουθεί η φωτογραφία που λήφθηκε από τον David Z σε ένα δάσος του Μίτσιγκαν, μέσω μιας φωτογραφικής μηχανής εξοπλισμένης με αισθητήρες υπέρυθρης ανίχνευσης κίνησης. Καμία άλλη πληροφορία σχετικά με τον David Z. και την φωτογραφία του από τον άγγελο δεν δόθηκε.

Εσείς τι πιστεύετε ότι μπορεί να είναι αυτή η «οπτασία» με τις γαλάζιες αποχρώσεις; Μπορεί να είναι ένας άγγελος ή μπορεί να υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση;

Μυστηριώδης Φιγούρα Αγγέλου καταγράφηκε σε ένα δάσος στο Μίτσιγκαν της Αμερικής

 

diadrastika.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 2 =