Μπορεί η χρήση τους να ξεκίνησε για να τελειοποιήσουν ένα χτένισμα, τα τσιμπιδάκια όμως πήραν σιγά σιγά την θέση τους στα trends και έχουν γίνει πλέον η μεγαλύτερη τάση.

Τα χτενίσματα έχουν πάρει πλέον άλλον αέρα και έχουν γίνει πιο μοδάτα και στιλάτα από ποτέ. Αν θες να πάρεις και εσύ μερικές ιδέες για το πως να βάλεις τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά σου και να αναβαθμίσεις το χτένισμα σου, είμαστε εμείς εδώ για να σε βοηθήσουμε.

1: Τράβηξε τα μαλλιά σου πίσω από τα αυτιά σου, κάνοντας μια έντονη χωρίστρα. Στη συνέχεια τοποθέτησε τα τσιμπιδάκια δεξιά και αριστερά από αυτήν, σαν κοσμήματα!

2: Αν προτιμάς την χωρίστρα στα πλάγια τότε, μάζεψε τα μαλλιά σου από την μια πλευρά και στερέωσε τα με αρκετά τσιμπιδάκια πίσω από το αυτί.  Ο τρόπος που θα τοποθετήσεις τα τσιμπιδάκια μπορεί να είναι αφηρημένος ή να δημιουργεί κάποιο γεωμετρικό σχήμα.

3: Αν σου αρέσουν τα τσιμπιδάκια να τοποθετούνται πιο ψηλά από το αυτί, μπορείς και πάλι να δημιουργήσεις εντυπωσιακά χτενίσματα. Το αποτέλεσμα είναι εξίσου όμορφο και το σχέδιο που θα σχηματίσεις με τα τσιμπιδάκια σου μπορεί να δώσει εντελώς διαφορετική όψη στο τελικό look.

4: Αν προτιμάς μια πιο εκκεντρική εμφάνιση τότε μπορείς να τοποθετήσεις τα τσιμπιδάκια στην κορυφή του κεφαλιού σου. Έχοντας τα μαλλιά σου λιτά, πάρε μερικά τσιμπιδάκια και τοποθέτησέ τα σχηματίζοντας όποιο σχέδιο σου αρέσει στο ύψος του σβέρκου, τραβώντας έτσι τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο.

5: Ένα ξεχωριστό σχέδιο που μπορείς να δημιουργήσεις με τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά σου είναι και η τρίλιζα. Μπορεί να μην σου είχε περάσει από το μυαλό μέχρι τώρα, αλλά μια δοκιμή θα σε πείσει.

6: Για το τέλος μη ξεχνάς πως πέρα από τα κλασσικά μαύρα ή ξανθά τσιμπιδάκια μπορείς να επιλέξεις κάποιο στολισμένο με γράμματα, πέρλες ή οποιοδήποτε άλλο διακοσμητικό στοιχείο, δίνοντας στα μαλλιά σου μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.

iwoman.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here