Το κλειστό κύκλωμα καμερών ενός καταστήματος ηλεκτρονικών τσιγάρων κατέγραψε μια από τις πιο γελοίες απόπειρες ληστείας που έχουν γίνει.

Γίνεται μια απόπειρα ληστείας να καταλήξει σε φαρσοκωμωδία; Γίνεται, αν ο επίδοξος ληστής είναι σαν τον τύπο που επιχείρησε να κλέψει την υπάλληλο του καταστήματος το απόγευμα της Κυριακής σε προάστιο του Ντένβερ.

Ο άνδρας βγάζει ένα αεροβόλο πιστόλι για να απειλήσει την ταμία, αλλά του γλιστράει από το χέρι και καταλήγει μέσα από τον πάγκο, στο σημείο που στέκεται η έντρομη υπάλληλος.

Ο επίδοξος κλέφτης επιχειρεί να ανέβει στον πάγκο για να περάσει από την άλλη πλευρά και να μαζέψει το όπλο, όμως η κοπέλα προλαβαίνει και το αρπάζει.

Οι ρόλοι αυτή τη φορά αλλάζουν και ο άνδρας τρέπεται σε φυγή. Βγαίνοντας από την πόρτα του μαγαζιού μάλιστα φαίνεται να προσπαθεί να μαζέψει το παντελόνι του που του έχει πέσει!

«Δεν υπήρχαν δαχτυλικά αποτυπώματα στο μαγαζί, αλλά σίγουρα υπάρχουν πάνω στο όπλο», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Κρις Μπέρτζες στον τηλεοπτικό σταθμό Fox 31.

Παρά το γεγονός ότι ο κλέφτης φορούσε γάντια, η αστυνομία θεωρεί ότι έχει αρκετά στοιχεία στη διάθεσή της που θα την οδηγήσουν στη σύλληψή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + four =