Έχουμε δει ψαράδες στη Ρωσία να πιάνουν περίεργα θαλάσσια πλάσματα, τα οποία μοιάζουν με μεταλλαγμένα ψάρια, αλλά αυτό που συνέβη αυτή τη φορά σόκαρε τους πάντες. Βρέθηκαν ψάρια με κέρατα που μοιάζουν με υποθαλάσσιους δράκους και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο τους έδωσαν αυτό το ψευδώνυμο!

Προφανώς, δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο είδος ψαριού το οποίο να έχει κέρατα στο κεφάλι του και έτσι άρχισαν όλοι να αναρωτιούνται για το τι συμβαίνει, ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που τρομοκρατήθηκαν βλέποντας τις φωτογραφίες που βγήκαν στην δημοσιότητα.

psaria kerata aggouria.net

Η είδηση αυτή είδε το φως της δημοσιότητας όταν ο 25χρονος ψαράς Alexey Volkov έβγαλε φωτογραφίες από αυτή την τόσο περίεργη ψαριά του στον ποταμό Irtysh στη Σιβηρία.

Οι ντόπιοι κατηγορούν την ακτινοβολία ή άλλη ρύπανση, η οποία είναι ενδεχομένως αποτέλεσμα των καυσίμων που βρίσκονται στα συντρίμμια που πέφτουν από τις διαστημικές ρουκέτες που έριξαν στο Baikonur του Καζακστάν.

Οι εμπειρογνώμονες από την άλλη πλευρά, λένε ότι αμφιβάλλουν ότι τα ψάρια έχουν μεταλλαχθεί από την μόλυνση των νερών, μιας και υπάρχουν σπάνια παραδείγματα τέτοιων ανακαλύψεων που έγιναν πριν γίνει η εκτόξευση των ρουκετών.

metallagmena psaria rosia

Ο Βόλκοφ, από την Τάρα της Ρωσίας, δήλωσε ότι τα μεγαλύτερα ψάρια από τα τρία που έπιασε είχαν δύο κέρατα ενώ το μικρότερο είχε τέσσερα. Τα ψάρια ήταν 14 κιλά και 7 κιλά και είχαν κέρατα στραμμένα προς την ουρά τους.

Μόλις τα είδαν δε οι υπόλοιποι ψαράδες έσπευσαν να προειδοποιήσουν τον 25χρονο να μην τα φάει, πράγμα το οποίο είχε ήδη κάνει, αλλά ευτυχώς δεν τον πείραξαν.

Για να μην ξεχάσει όμως αυτή του την ψαριά φρόντισε να κρατήσει τα κεφάλια τους σαν ενθύμιο.

psari drakos ikones

Εδώ και χρόνια υπάρχουν ανησυχίες για τον αντίκτυπο που έχουν τα πυραυλικά καύσιμα και τα συντρίμμια στην περιοχή Omsk και πολλοί φοβούνται ότι αυτό κρύβεται πίσω από τις ασθένειες που έχουν παρουσιάσει τα μωρά.

Ωστόσο, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων SuperOmsk, κοντά στο μέρος που βρέθηκαν τα ψάρια υπάρχει και ένα εργοστάσιο ζιρκονίου το οποίο βέβαια δεν χρησιμοποιείται πλέον.  Βέβαια, με βάση τα όσα είχε γράψει ο Dr E. J. Crossman το 1987 υπήρχαν ακόμη έξι παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά στην Αμερική. Αμερική – Ρωσία, καθόλου παράξενο δεν μου φαίνεται!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × five =