Σας έχουμε πει ότι ο Lei Jun, CEO της Xiaomi έχει βγει στο Weibo και διαφημίζει το Redmi Note 7. Η προσπάθεια του συνεχίζεται για τέταρτη μέρα και φέρνει πολύ ενδιαφέρουσες ειδήσεις για την εταιρεία και την στρατηγική που ο ίδιος θα ακολουθήσει στο μέλλον. Ανέφερε ότι αποφεύγει την Αμερικανική αγορά – παρόλο που είναι η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο και έχει τα περισσότερα οφέλη για την εταιρεία του. Η χώρα που κάποτε ήταν πολλά υποσχόμενη είναι εχθρική πια στα Κινεζική προϊόντα και δεν αξίζει το ρίσκο της επέκτασης εκεί.

Τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια πρόσθεσε ο CEO η Xiaomi έχει εισέλθει σε περίπου 80 χώρες και ελπίζει να συνεχιστεί αυτή η ορμή ακάθεκτα. Η τεχνολογία 5G θα ενισχύσει την ζήτηση κινητών αλλά η εταιρεία θα προωθήσει και υπηρεσίες διαδικτύου όπως μουσική, που αυτή την στιγμή εξυπηρετούν 220 εκατομμύρια κατοίκους στην Κίνα.

Τέλος ο Lei Jun ανέφερε ότι καθώς η Redmi θα αναλάβει την αρχική και μεσαία κατηγορία η σειρά Mi θα ανεβάσει την τιμολόγηση προσθέτοντας περισσότερα χαρακτηριστικά όπως αδιαβροχοποίηση. Η εταιρεία παραμένει σταθερή στο περιθώριο κέρδους 5% το οποίο της δίνει απαράμιλλο VFM στην αγορά.

The post Xiaomi: θα συνεχιστεί η επέκταση στο εξωτερικό – θα φέρει και 5G κινητά appeared first on GizChina Greece.

gizchina.com
Author:

Cynaegeirus

Powered by WPeMatico

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four − 2 =