Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει την παράταση του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας και μετά τις 6 Απριλίου που λήγει η πρώτη περίοδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επόμενα 24ωρα θα ανακοινωθεί η συνέχιση των μέτρων του υποχρεωτικού εγκλεισμού στο σπίτι μέχρι και μετά το Πάσχα που φέτος είναι στις 19 Απριλίου.

Η ανακοίνωση αναμένεται να κάνει λόγο για απαγόρευση κυκλοφορίας ως τις 20 ή 21 Απριλίου, δηλαδή αμέσως μετά την Κυριακή του Πάσχα, αλλά με ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και νέα παράταση που θα πιάνει και τις πρώτες ημέρες του Μαΐου, ανάλογα με τις εξελίξεις στην υπόθεση του κορωνοϊού.

Μπορεί να υπάρξει και αυστηροποίηση σε αυτό το διάστημα προκειμένου να μην επεκταθεί παντού ο ιός. Αν δηλαδή καταγραφεί τις επόμενες μέρες, μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων και των θανάτων τότε η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να λάβει πιο σκληρά μέτρα.

Όπως, αυτό της καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας, ούτε και με τις σχετικές άδειες, για ορισμένες ώρες της ημέρας. Το σενάριο είναι να μην μπορεί να κυκλοφορήσει κανείς, δηλαδή γενική απαγόρευση, τις νυκτερινές ώρες ή ώρες που παρατηρείται αιχμή της κίνησης με διάφορα προσχήματα.

 

 

 

newpost.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here