Η κυβέρνηση ζήτησε από την Υγειονομική Επιτροπή των ειδικών να εξετάσει το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα, στις 25 Μαΐου τα καταστήματα εστίασης, καφετέριες, ταβέρνες κτλ., προκειμένου να δοθεί ανάσα και σε αυτόν τον κλάδο!

Η Επιτροπή λοιμωξιολόγων άναψε λοιπόν το πράσινο φως μετά το αίτημα της κυβέρνησης και όλα τα καταστήματα εστίασης ανοίγουν ξανά την Δευτέρα 25 Μαΐου.

Επισημαίνεται ότι η μέχρι σήμερα εμπειρία δείχνει ότι όπου έχουμε άνοιγμα της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας με οργανωμένο τρόπο και με τήρηση των υγειονομικών κανόνων, τα αποτελέσματα είναι θετικά, άρα η οικονομία πρέπει να ξεκινήσει και να μην οδηγηθεί στο απόλυτο αδιέξοδο!

Η κυβέρνηση δείχνει να το καταλαβαίνει αυτό!

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως η άρση των περιοριστικών μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού συνεχίζεται, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα και την γνώμη των ειδικών και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, ώστε με σταδιακά, αλλά σταθερά βήματα να επιστρέψουμε σε μια νέα καθημερινότητα.

Η οικονομία πρέπει να πάρει μπρος, έτσι ώστε να μην καταστραφεί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here