ΑρχικήΕλλάδαΑποκαλυπτικές καταθέσεις των δύο πιστολέρο του Φουρθιώτη - Στη φόρα και άλλα...

Αποκαλυπτικές καταθέσεις των δύο πιστολέρο του Φουρθιώτη – Στη φόρα και άλλα «συμβόλαια» του παρουσιαστή !

Δημοσιεύθηκε:

Εξαιρετικά αποκαλυπτικές είναι οι καταθέσεις των δύο πιστολέρο που ο Μένιος Φουρθιώτης χρησιμοποίησε για να «χτυπήσει» το σπίτι του.

Τόσο ο 43χρονος όσο και ο 48χρονος, αφήνουν ευθείες αιχμές κατά του παρουσιαστή για την διενέργεια και άλλων «συμβολαίων», τα οποία προφανώς αυτοί δεν είχαν διάθεση να αναλάβουν!

Ο πρώτος κατηγορούμενος συγκεκριμένα φέρεται να κατέθεσε ότι ο παρουσιαστής του ζήτησε να τον φέρεις σε επαφή με άλλα άτομα που θα μπορούσαν να αναλάβουν κάποια συγκεκριμένη αποστολή που θα τους ανέθετε. Την οποία προφανώς ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος αρνείτο να αναλάβει.

Παρόμοια είναι και η κατάθεση του δεύτερου κατηγορουμένου, ο οποίος αρνείται πως εκτέλεσε κάποιο συμβόλαιο για λογαριασμό του παρουσιαστή, επιβεβαίωσε όμως ότι ο παρουσιαστής ζητούσε επιτακτικά ακόμα για να φέρουν εις πέρας «κάτι».

Από αυτά τα σημεία των καταθέσεων των δύο κατηγορουμένων, φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος είχε αποκαλύψει και την όλη υπόθεση, και για το σκέλος των συμβολαίων δολοφονίας δύο δημοσιογράφων. Του ίδιου και ενός ακόμα.

Να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος Πάρης Κουρτζίδης και ο αστυνομικός σύνοδος του, είχαν καταθέσει ότι εντόπισαν μία μαύρη μοτοσικλέτα, παρόμοια με αυτή που είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες κατά τις εμπλοκή τους με τους αστυνομικούς στην Εκάλη, να παρακολουθεί τις κινήσεις τους.

Ο Κώστας Βαξεβάνης είχε καταγγείλει τόσο την στημένη επίθεση στο σπίτι του παρουσιαστή, την οποία την είχε οργανώσει ο ίδιος, την συμπλοκή των δραστών με τους αστυνομικούς στην Εκάλη και συμβόλαια δολοφονίας δύο δημοσιογράφων. Το πρώτο σκέλος των καταγγελιών έχει επιβεβαιωθεί. Οι καταθέσεις των δύο κατηγορουμένων δείχνουν ότι και το δεύτερο έχει βάση.

 

europost.gr

 

Τελευταία νέα

Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας

Πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας που...

Χωρίς προβλήματα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους μαθητές των ΕΠΑΛ στην Ήπειρο

Με αποχή που έφτασε στο 20,67% ξεκίνησαν – χωρίς προβλήματα – οι πανελλαδικές εξετάσεις...

Επιχείρηση μεταφοράς Γερμανού τουρίστα που τραυματίστηκε στο πόδι στο Ζαγόρι

Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε στο πόδι στο Βραδέτο Ζαγορίου σε περιπατητική διαδρομή στην περιοχή και...

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτου Ιωάννου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι...

Περισσότερα