Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του τραυματιοφορέα του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» για βαρύτατα αδικήματα που αφορούν σε σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, έπειτα από προκαταρκτική εξέταση που διενήργησε.

Μετά την άσκηση της δίωξης σε βάρος του, ο τραυματιοφορέας, ο οποίος συνελήφθη μετά από έρευνα στο σπίτι του, οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του συλληφθέντα ασκήθηκε ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα
και συγκεκριμένα για αποπλάνηση ανηλίκου κατά συρροή, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη. Ακόμη, δίωξη του ασκήθηκε και για το πλημμέλημα της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Είχε προηγηθεί έρευνα από την εισαγγελέα Χάιδω Ζούγρη η οποία ξεκίνησε μετά από παραγγελία της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Για την υπόθεση είχε διαταχθεί και Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ ο συγκεκριμένος εργαζόμενος στο νοσοκομείο έχει τεθεί σε αναστολή των καθηκόντων του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here