Τι κρύβεται πίσω από τον αιφνιδιαστικό και απροσδόκητο θάνατο του Διοικητού του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας; Περαστικοί βρήκαν το πτώμα του μέσα στο αυτοκίνητό του και τον ίδιο πυροβολημένο στο κεφάλι, με διαμπερές τραύμα. Στο κάθισμα του συνοδηγού ήταν πεσμένο το υπηρεσιακό του πιστόλι.

Λόγω της σοβαρότητος του συμβάντος τις έρευνες ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Γενικής Ασφάλειας, οι άνδρες του οποίου ανακάλυψαν ένα δισέλιδο σημείωμα του αξιωματικού τη Αστυνομίας σε φωριαμό στο γραφείο του.

Το περιεχόμενο του σημειώματος δείχνει προς την πλευρά της αυτοκτονίας, χωρίς όμως να απαντάει σε ένα πλήθος ερωτημάτων, που σχετίζονται με την συγκεκριμένη περίπτωση ενός ανθρώπου που έκανε καριέρα στην Αστυνομία και είχε γίνει πατέρας πριν από δύο μήνες, έχοντας αποκτήσει ένα υγιέστατο μωρό με την γυναίκα του.

Στα ερωτήματα αυτά και σε άλλα πολλά καλούνται να απαντήσουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι ερευνούν και τις πιθανές αιτίες, που προκάλεσαν τον κλονισμό της ψυχικής υγείας του συναδέρφου τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here