Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται πλέον τρία από τα τέσσερα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση δολοφονίας 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τέσσερα αδέλφια, δύο εκ των οποίων συνελήφθησαν σε Αθήνα και Τούμπα ενώ ένας ακόμη παραδόθηκε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, πρόκειται για άνδρες ηλικίας  32, 20, 37 και 17 ετών.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται πως ήταν ο 20χρονος, αυτός ο οποίος «κατάφερε πλήγματα με αιχμηρό αντικείμενο στο θώρακα και την κοιλιά» του θύματος.

Έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις αστυνομικών της παραπάνω Υπηρεσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Τούμπας ο 20χρονος, ενώ έπειτα από σχετική επικοινωνία με αστυνομικούς της αντίστοιχης Υπηρεσίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνελήφθη στην Αθήνα ο 17χρονος.

Τέλος, ο 32χρονος παρουσιάστηκε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συνελήφθη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εξιχνιάσθηκε έπειτα από άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 45χρονου ημεδαπού,  ιδιοκτήτη καταστήματος – ψητοπωλείου (σχετ. το από 23-02-2020 Δ.Τ. της Υπηρεσίας μας).

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας 32, 20, 37 και 17 ετών (αδέρφια), τρεις (3) εκ των οποίων συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «Ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συναυτουργία» και παράβασης του Νόμου «Περί όπλων».

 

 

 

cnn.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here