Στα 29 του χρόνια κατηγορείται ότι βάφει τα χέρια του με αίμα και βάζει την υπογραφή του σε ένα από τα πιο σκληρά εγκλήματα των τελευταίων δεκαετιών – Αναζητούν και δεύτερο δράστη οι Αρχές

Δικαιωμένοι δηλώνουν οι συγγενείς της 71χρονης Ειρήνης Μαρμαρινού και του 44χρονου ανιψιού της Λάμπρου Πρωτονοτάριου μετά τη σύλληψη στη Μάλτα του Αλβανού που φέρεται να είναι ο άνθρωπος ο οποίος στις 30 Νοεμβρίου 2015 βασάνισε, έκαψε και σκότωσε τους δικούς τους ανθρώπους σε μια ληστεία που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα.

Το διπλό έγκλημα έγινε τον Νοέμβριο του 2015. Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι, ξυλοκόπησαν άγρια τα θύματά τους και αφού βρήκαν τα χρήματα που έψαχναν, έβαλαν φωτιά, τόσο για να τους εξοντώσουν όσο και για να σβήσουν τα ίχνη τους.

Οι κηλίδες αίματος στους τοίχους του σπιτιού, μαζί με τα σπασμένα έπιπλα και τα τζάμια των παραθύρων, συμπύκνωναν το μαρτύριο που έζησαν η 70χρονη Ειρήνη Μαρμαρινού και ο 44χρονος ανιψιός της, Λάμπρος Πρωτονοτάριος.

Σύμφωνα με το Mega, επειδή η ποσότητα του γενετικού υλικού που βρέθηκε στο σπίτι του φονικού ήταν μικρή, οι αναλύσεις οδήγησαν στον εργάτη αλβανικής υπηκοότητας και στους στενούς συγγενείς του, με τις ελληνικές Αρχές να προσπαθούν από την πρώτη στιγμή να βρουν ένα κώδικα επικοινωνίας με τους συναδέλφους τους στη γειτονική χώρα, για να πέσει άπλετο φως.

Τελικά, αστυνομικοί στη Μάλτα πήραν αποτυπώματα από τον 36χρονο και όταν ταυτοποιήθηκαν με εκείνα του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, ειδοποίησαν τις ελληνικές Αρχές.

Μέχρι σήμερα παραμένει άγνωστο τι απέγιναν τα χρήματα που υπήρχαν μέσα στο σπίτι και ποιοι ήταν οι συνεργοί στο διπλό φονικό, με τις διαδικασίες για την έκδοση του 36χρονου κατηγορούμενου στην Ελλάδα, να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ