Θύμα επίθεσης από συνολικά τέσσερα τσοπανόσκυλα έπεσε μια γυναίκα με δύο παιδιά στη βόρεια πλευρά της Λαμίας.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα όταν η γυναίκα πήρε τον 12χρονο γιο της και την 15χρονη βαφτιστήρα της για να πάνε μια βόλτα στη βόρεια πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα στη διαδρομή προς το παλιό υδραγωγείο στον Ξηριά.

Μόλις πέρασαν το πρώτο γεφυράκι και έφτασαν στο σημείο που ο δρόμος κάνει μια διχάλα, πήραν το δρόμο που οδηγεί σε μια στάνη που είναι κοντά στο ποτάμι.

Ξαφνικά πετάχτηκαν μπροστά τους τέσσερα μεγαλόσωμα τσοπανόσκυλα και τους επιτέθηκαν.

Η γυναίκα, η οποία ευτυχώς γνώριζε από σκυλιά, διατήρησε την ψυχραιμία της και είπε στα παιδί να μην τρέξουν, αλλά να σταθούν ακίνητα.

Παρά την αντίδραση αυτή, τόσο η γυναίκα όσο και τα παιδιά δεν γλίτωσαν τις δαγκωματιές στα πόδια.

Με αίματα να τρέχουν κατάφεραν να πάνε στο σημείο που είχαν αφήσει το αυτοκίνητο και στη συνέχεια στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας όπου δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες για τα τραύματά τους.

«Ήταν τρομακτική εμπειρία. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα μπορούσε να είχε συμβεί. Πρέπει οπωσδήποτε τα σκυλιά αυτά να απομακρυνθούν από εκεί ή να βρίσκονται σε περιφραγμένο χώρο, γιατί δυστυχώς θα έχουμε πολύ χειρότερα αποτελέσματα στην επόμενη επίθεση….», είπε στο Lamiareport η γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση μαζί με τα δυο παιδιά.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα συγκεκριμένα τσοπανόσκυλα έχουν επιτεθεί σε περιπατητές που πάνε βόλτα στην περιοχή.

 

 

Πηγή: lamiareport.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here