Ο δικηγόρος της 34χρονης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η δράστρια να ήθελε ακόμη και να σκοτώσει την πελάτισσά του.

«Έχει καεί όλο το πρόσωπό της», αποκάλυψε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα, ο κ. Λύτρας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η δράστρια να ήθελε ακόμη και να σκοτώσει την 34χρονη: «Το πρόσωπό της, δυστυχώς, είναι όλο καμένο. Μίλησα με έναν καθηγητή, χημικό, και μου είπε ότι η ποσότητα της ουσίας που της έριξε ήταν μεγάλη και μπορεί να δείχνει ότι δεν είχε πρόθεση μόνο να της προκαλέσει βλάβη, αλλά και να τη σκοτώσει».

«Έχουν κληθεί από την Ασφάλεια πρόσωπα και του φιλικού περιβάλλοντος και του εργασιακού. Έχουν δώσει καταθέσεις και η ασφάλεια προσπαθεί και μέσω των βίντεο αλλά και από τα social και το κινητό της κοπέλας να βρει μια άκρη για το τι έχει συμβεί», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Όπως είπε, το θύμα δεν έχει αναφέρει ότι είχε κάποιο πρόβλημα τον τελευταίο καιρό. Την έχουν συναντήσει δύο φορές από την Αστυνομία, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατό να δώσει κατάθεση. «Κάνουν προσπάθειες οι γιατροί να σώσουν την όρασή της», τόνισε ο κ. Λύτρας.

Προσωπική του εκτίμηση είναι ότι το έγκλημα αυτό «Παραπέμπει προφανώς ότι κάποιος είχε προσωπικό θέμα μαζί της. Μου κάνει πολύ δύσκολο κάποια τυχαία γυναίκα, χωρίς λόγο, να κάνει τη συγκεκριμένη ενέργεια».

Επισήμανε, επίσης, πως «υπάρχει διαφοροποίηση στις ποινές που προβλέπει ο ΠΚ, αν πρόκειται για βαριά σκοπούμενη βλάβη ή για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Το πρώτο τιμωρείται μέχρι 10 χρόνια».

 

newpost.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here