Με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έκλεισε η Ε.Ο Αθηνών- Λαμίας για να μην εγκλωβιστεί και κινδυνέψει κανείς, καθώς η χιονόπτωση είναι σφοδρή», δήλωσε στον ραδιοφωνικό ΣΚΑΪ, ο υπουργός.

Όπως εξήγησε στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ Θεόδωρος Χρονόπουλος η όλη προσπάθεια γίνεται να γυρίσει ο κόσμος πίσω. Όσον αφορά στο πότε θα ανοίξει η Ε.Ο. εξαρτάται από την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου, προέχει η ασφάλεια γι αυτό προχωρήσαμε από τις 05.30 στο κλείσιμο της Ε.Ο.
Αυτό που συμβαίνει είναι μέχρι στιγμής ότι δεν μπορούν να διοχετευτούν τα αυτοκίνητα στις παράπλευρες οδούς και αν δεν αλλάξει το φαινόμενο, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αναστροφής.
Σε ερώτηση για τον πιθανό άνοιγμα του εθνικού δρόμου και πότε αυτό εκτιμάται απάντησε πως η Ε.Ο. θα παραμένει κλειστή όσο δεν θεωρείται ασφαλής από τη διεύθυνση της Τροχαίας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας δήλωσε στην ΕΡΤ πως τα οποία προβλήματα  στην Ανατολική Αττική, προέκυψαν από πτώσεις δέντρων και έκανε έκκληση να αποφεύγονται μετακινήσεις όπου δεν είναι απαραίτητο και όπου είναι, να γίνονται με αντιολισθητικές αλυσίδες.

www.ert.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here