Διώξεις για τέσσερα αδικήματα στον παππού της 8χρονης, ανάμεσα στα οποία και αυτό του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, σχετικά με την υπόθεση της κακοποίησης του παιδιού που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον περασμένο Οκτώβριο, άσκησε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών στη Ρόδο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dimokratiki.gr o 78χρονος παππούς της 8χρονης κατηγορείται για:

Βιασμό κατ’ εξακολούθηση.
Γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση, με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη.
Κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση.
Γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών από ανιόντα κατ’ εξακολούθηση.
Σημειώνεται ότι ο παππούς έχει αρνηθεί την τέλεση των αδικημάτων αυτών και εμμένει στα όσα έχει ομολογήσει η 50χρονη θεία του παιδιού, ότι δηλαδή έστησε μια σκευωρία προκειμένου να εξασφαλίσει ευτελές οικονομικό αντάλλαγμα και ότι με το δάκτυλο προκάλεσε την ρήξη του παρθενικού υμένα του κοριτσιού.

Στο πλαίσιο της ανακρίσεως αναμένεται να διευκρινισθούν εξάλλου τα όσα κατάγγειλε εις βάρος του 78χρονου, μια 52χρονη σήμερα, ομογενής από τις ΗΠΑ η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον παππού της 8χρονης όταν η ίδια ήταν σε μικρή ηλικία προσδίδοντας νέα διάσταση στην υπόθεση.

Παρότι τα καταγγελλόμενα από την 52χρονη αδικήματα έχουν πλέον παραγραφεί, η κατάθεσή της είναι εξαιρετικά επιβαρυντική και έρχεται να δημιουργήσει εύλογα ερωτήματα που χρήζουν εξηγήσεων στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται.

Ερωτηθείς από την Πταισματοδίκη για τους λόγους που η 8χρονη και μια αδελφή της τον καθιστούν ύποπτο για τέλεση σεξουαλικών αδικημάτων αλλά και για τους λόγους που η 33χρονη κόρη του στην πρώτη της κατάθεση έκανε το ίδιο, ο 78χρονος δεν έδωσε σαφή απάντηση, ισχυριζόμενος ότι δεν γνωρίζει γιατί, πιθανολογώντας ωστόσο ότι η κόρη του, που ανεκάλεσε στην πορεία, ίσως να παρασύρθηκε από τον νέο της σύντροφο, τον οποίο ο ίδιος δεν συμπαθεί και ήθελε να διακόψουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here