Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των γειτόνων του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ ο οποίος έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας έξω από το σπίτι του το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4).

Το Newsbomb.gr κατέγραψε την μαρτυρία γειτόνισσας η οποία επέστρεφε από την λαϊκή όταν είδε στο πεζοδρόμιο, πεσμένο μπρούμητα, τον δημοσιογράφο.

«Την ώρα που ήρθα εγώ είχε τελειώσει δεν πρόλαβα την μηχανή», ανέφερε χαρακτηριστικά η γειτόνισσα και πρόσθεσε «το αίμα ήταν φρέσκο. Ήμουν στη λαϊκή και γυρίζοντας πήγα να παρκάρω στο σημείο που ήταν πεσμένος».

Η ίδια ανέφερε ότι στην αρχή νόμιζε πως ήταν κάποιος που είχε λιποθυμήσει και σκέφτηκε να μην πάει κοντά στο σημείο για να παρκάρει, λέγοντας «όπως προχώρησα είδα το αίμα ρέει. Ήταν πεσμένος στο πεζοδρόμιο μπρούμητα γι αυτο νόμιζα ότι κάποιος ίσως λιποθύμησε. Ήταν πεσμένος κάτω», ανέφερε και συνέχισε:

«Παρκάρω το αυτοκίνητο, επειδή ήταν τρεις υπάλληλοι του δήμου μέσα στο πάρκο που καθαρίζανε, πήγα αμέσως και τους ρώτησα τι έγινε ρε παιδιά “πέρασε μια μηχανή τον πυροβολήσανε και στο τέλος του ρίξανε και χαριστική βολή και στη συνέχεια έφυγαν”»

«Τον είδα στο πεζοδρόμιο είχε κατέβει ίσως από το αυτοκίνητο, είχε μάλλον μόλις κατέβει», κατέληξε.

Άλλος ένας γείτονας του Γιώργου Καραϊβάζ ανέφερε ότι κανείς από το σπίτι τους που είναι δίπλα δεν άκουσε τίποτα, αναφέροντας πως ο δημοσιογράφος ήταν ένας πολύ καλός γείτονας και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.

«Παρκάραμε τα αυτοκίνητά μας δίπλα δίπλα», είπε χαρακτηριστικά ενώ σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το τελευταίο καιρό ο Γιώργος Καραϊβάζ, άφηνε το αμάξι του έξω από το γκαράζ, «είναι σοκαριστικό ανέφερε» και τόνισε ότι κανείς δεν άκουσε τίποτα από το σπίτι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here