Συγκλονισμένοι εξακολουθούν να είναι οι οικείοι του άτυχου εργάτη ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Τρίτης στις γραμμές του ΗΣΑΠ, έπειτα από τη σύγκρουση του μηχανήματος που επέβαινε με το τρένο.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε γύρω στις 4.00 τα ξημερώματα στη γραμμή 1 όταν η ειδική μηχανή λείανσης που είχε ξεκινήσει από την Κηφισιά παρουσίασε βλάβη στα φρένα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με επιβατικό συρμό.

Συγγενείς και φίλοι αφήνουν από το πρωί μηνύματα αποχαιρετισμού στο προφίλ του 41χρονου στο Facebook. Παράλληλα τον 41χρονο αποχαιρέτησε και ο Ιωνικός Νικαίας, η ομάδα που αγαπούσε ιδιαίτερα ο άτυχος άνδρας.

ΗΣΑΠ: Το χρονικό της τραγωδίας

Το τραγικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο ύψος του σταθμού Αττική, μετά τη σύγκρουση μεταξύ ειδικής μηχανής λείανσης και επιβατικού συρμού.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη γραμμή 1 στις 04:05 όταν η ειδική μηχανή λείανσης που είχε ξεκινήσει από την Κηφισιά παρουσίασε βλάβη στα φρένα με αποτέλεσμα να αρχίσει να κινείται ανεξέλεγκτα προτού τελικά συγκρουστεί με άλλο τρένο, στο ύψος του σταθμού του Αγίου Νικολάου, το οποίο είχε τοποθετήσει εκεί η αρμόδια υπηρεσία της ΣΤΑΣΥ, προκειμένου να σταματήσει την πορεία της. Ένας εργαζόμενος 41 ετών έχασε τη ζωή του και δύο έχουν τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΣΤΑΣΥ, Νίκο Χαιρέτα, ο άτυχος εργαζόμενος της ΣΤΑΣΥ ήταν ηλικίας 41 ετών. «Ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά. Είμαστε συντετριμμένοι», είπε εμφανώς συγκινημένος ο κ. Χαιρέτας για τον άτυχο εργαζόμενο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here