Στην έκδοση εννέα οδηγιών για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, με δεδομένο ότι από την 1η Ιουλίου «ανοίγουν» 41 πύλες εισόδου στην Ελλάδα  προχωρά η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ).

Η καμπάνια έχει κεντρικό μήνυμα «Απολαύστε τη διαμονή σας – Μείνετε ασφαλής «Enjoy your stay and stay safe» και θα βρίσκεται  σε εξέλιξη σε  27 αεροδρόμια, 7 χερσαία σημεία εισόδου και 7 λιμάνια.

Σκοπός της ενημερωτικής καμπάνιας, είναι η παροχή έγκυρης ενημέρωσης, ώστε το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού να γίνει με όρους ασφάλειας για όλους, επισκέπτες και μόνιμους κατοίκους στη χώρα μας. Σημειώνεται, ότι σε όλες τις πύλες εισόδου θα υπάρχει  σήμανση με οδηγίες, ενώ θα μοιράζεται και έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Όπως επισημαίνει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, η ενημερωτική καμπάνια, η οποία πραγματοποιείται  σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την ΥΠΑ, την Fraport και το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού σε τρεις γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, έτσι ώστε όλοι όσοι έρχονται  στην Ελλάδα να έχουν πλήρη πρόσβαση σε αξιόπιστη πληροφόρηση για τα μέτρα αυτοπροστασίας από τον κορονοϊό.

Για το ασφαλές άνοιγμα των αεροδρομίων της χώρας στον διεθνή τουρισμό ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς θα επισκεφτεί από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα  18 αεροδρόμια στην επικράτεια. Σήμερα επισκέπτεται Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Ιωάννινα, Καλαμάτα.

www.ert.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here