Σοκ προκαλεί η είδηση για ένα ακόμα περιστατικό επίθεσης σε γυναίκα με καυστικό υγρό στην Αθήνα. Πρόκειται για μια 25χρονη η οποία το βράδυ της Κυριακής, όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα τη στιγμή που περπατούσε σε δρόμο της Κυψέλης.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλει η 25χρονη, την Κυριακή 11 Απριλίου στις 23:30 περπατούσε στην οδό Ηπείρου στην Κυψέλη, όταν σταμάτησε ένα αυτοκίνητο δίπλα της και βγήκε ένας άγνωστος άνδρας και της πέταξε μία πετσέτα εμποτισμένη με καυστικό υγρό και της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο. Αμέσως μετά ο άνδρας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε.
Η κοπέλα μεταφέρθηκε στον “Ευαγγελισμό” για νοσηλεία καθώς φέρει τραύματα γύρω από το στόμα, ενώ οι γιατροί ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει από τι υγρό προήλθαν τα εγκαύματα.
Το περιστατικό εξετάζεται από την Ασφάλεια Αθηνών, ενώ με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν φαίνεται η κοπέλα να γνωρίζει την ταυτότητα του δράστη, ωστόσο βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ και ίσως το επόμενο διάστημα να μπορέσει να δώσει περισσότερα στοιχεία.
Η νεαρή γυναίκα είναι 4 μηνών έγκυος.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

www.ertnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here