Μικρός στα μάτι, αλλά μακρυχέρης ο επτάχρονος που συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στον Πύργο, λίγες ώρες μετά την κλοπή που πραγματοποίησε, σε κεντρικό φαρμακείο της πόλης.

Τον ανήλικο αναγνώρισαν οι αστυνομικοί από τα πλάνα που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που είχε φροντίσει η φαρμακοποιός Αθηνά Τερζή να τοποθετήσει στο χώρο του καταστήματος της γιατί όπως της εξήγησαν τους είχε απασχολήσει και προ ημερών για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Σύμφωνα με την φαρμακοποιό ο πιτσιρικάς αν και μόλις επτά ετών είναι γνωστός για την δράση του

«Είναι γνωστή φυσιογνωμία εδώ και έχει κάνει κι άλλες κλοπές κατά το παρελθόν. Έχει μπει και σε άλλα καταστήματα, ενώ από άλλο φαρμακείο έχει αφαιρέσει περισσότερα χρήματα».

Όπως και τις προηγούμενες φορές έτσι και τώρα ο 7χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, με τακτική δικάσιμο να έχει οριστεί.

Ο σχηματισμός δικογραφίας στον οποίο προέβησαν οι αστυνομικοί αφορά τους γονείς του, που κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανήλικου, ενώ δεν έχουν σταματήσει και οι έρευνες για το συνεργό του 7χρονου που κατάφερε να ξεφύγει, ενώ κατά την ώρα της κλοπής βρισκόταν εκτός φαρμακείου έχοντας τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here